Huishoudelijke ondersteuning

Soms lukt het niet meer om het huishouden zelf spic & span te houden. Als u hulp nodig heeft, mag u aankloppen voor onze thuiszorg. Ervaren krachten die graag ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld stofzuigen, ramenlappen, wassen & strijken, badkamer en toilet schoonmaken en het bed verschonen. (let op; het kan per gemeente verschillen welke taken wij precies mogen uitvoeren). Houden wij het huis schoon, houdt u uw tijd en energie over voor andere dingen.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Wie door ziekte of een lichamelijke beperking niet in staat is om zelf het huishouden te doen, kan in aanmerking komen voor thuiszorg. Deze wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Onze zorgcoördinator bezoekt u thuis en maakt samen met u een ondersteuningsplan op. Wat kunt u (nog) zelf en wat niet? Op basis van het ondersteuningsplan weet u precies wat u van Archipel Rinette mag verwachten. Zo nodig en op uw verzoek overleggen we met de huisarts en andere instanties om de zorg goed te regelen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 040 309 81 90 of mailen naar info@archipelrinette.nl; wij staan u graag te woord.