Geïnteresseerd in werken bij Archipel Rinette?

Meer weten over werken bij onze moeder-en zusterorganisatie?
Kijk op:

Archipel

Archipel Thuis (thuiszorg)

Geen diploma en werken in de zorg?
Kom werken bij Archipel Rinette


Huishoudelijke ondersteuning bieden of individueel begeleider zijn bij Archipel Rinette is mooi werk dat voldoening geeft. Het is heel afwisselend werk en je kunt echt iets betekenen voor je cliënten. De een is al geholpen met hulp in de huishouding en de ander heeft wat meer ondersteuning nodig. Variërend van hulp met het schoonhouden van de woning, tot meer individuele begeleiding. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze dankzij onze ondersteuning zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Maar naast de essentiële zaken als dagelijkse hulp bij het huishouden, vinden we bij Archipel Rinette persoonlijke aandacht voor de cliënt minstens zo belangrijk. Als medewerker huishoudelijke ondersteuning ben je soms een van de weinige sociale contacten die je cliënten nog hebben. En daarmee neem je een belangrijke plek in hun leven in.

We zijn een kleinschalige organisatie waardoor we dichtbij kunnen zijn voor voor onze medewerkers én voor onze cliënten. En we zijn op zoek naar mensen die het verschil willen maken voor onze cliënten.

Bij Archipel Rinette is het mogelijk om een opleiding Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) te volgen. Een gecombineerd werk- en leertraject met intensieve begeleiding.

 

Bekijk onze vacatures