Zorg is mensenwerk

Archipel Rinette is een thuiszorgorganisatie; we bieden huishoudelijke verzorging en individuele begeleiding. In onze beleving krijgt u echter ondersteuning van mensen. Onze mensen. Gemotiveerde, betrokken, zelfstandige medewerkers die elke dag alles uit de kast halen om u de juiste zorg te bieden. Ondanks de berg aan regels proberen ze tijd vrij te maken voor de persoonlijke touch. Even een kopje koffie en een praatje met elkaar. Zo dichtbij moet zorg zijn, vinden wij. Daar voelt iedereen zich beter bij. U, en wij.

Precies de zorg die u nodig heeft!

Wij weten als geen ander wat thuiszorg zou moeten inhouden. De moeite om u te helpen zelfstandig te wonen, zo lang mogelijk. We kijken samen met u wat daarvoor nodig is. Is huishoudelijke zorg voldoende of heeft u individuele begeleiding nodig, dan biedt Archipel Rinette u dat. Heeft u  thuis persoonlijke verzorging en/of verpleging nodig dan kunt u terecht bij onze zusterorganisatie Archipel Thuis. Samen met uw huisarts, gemeente en andere betrokken instanties komen we tot de beste zorg die het mogelijk maakt om thuis verder te gaan. Goed geregeld, daar gaat het ons om.

Archipel Rinette is een zelfstandige dochterorganisatie van Archipel. Op deze manier zijn we kleinschalig en altijd dichtbij en zetten we u als cliënt altijd voorop. Dat was het idee toen Archipel Rinette in 2006 het licht zag. Heel simpel, aan een Brabantse keukentafel. Met onze moederorganisatie Archipel en zusterorganisatie Archipel Thuis kunnen we er ook voor u zijn als u (tijdelijk) zorg thuis nodig heeft of verpleeghuiszorg.  

Het organiseren van kleinschalige zorg zijn we blijven koesteren. Ook nu Archipel Rinette inmiddels zorg biedt aan ruim 1000 cliënten in meer dan 20 gemeenten in Zuidoost-Brabant. Ons geheime wapen? Kwaliteit. In zorg, in personeel. Onze medewerkers zijn allemaal super gemotiveerd. De korte lijnen maken dat we de kwaliteit kunnen waarmaken.